Disclaimeradmin

Planquen Woondeco is een handelsnaam, statutair gevestigd te Kaatsheuvel en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder het KvK-nummer 71195920.
De informatie op deze website hebben wij met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter kan het voorkomen dat de informatie op de site onvolledig of onjuist is. Planquen Woondeco aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortkomen uit onvolledige en/of foutieve informatie aangeboden op deze website.

De website bevat links naar websites die door partners van Planquen Woondeco worden geëxploiteerd. Planquen Woondeco heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten. Planquen Woondeco aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voorkomen uit onvolledige en/of foutieve informatie, voortvloeiend uit het gebruik van de informatie, producten of diensten van derden die op deze websites van derden vermeldt staan.
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Planquen Woondeco bedrijfsmatig worden ingezet of aan derden worden verstrekt.