F.A.Q.Frank Mulders

Hieronder een greep uit de meest gestelde vragen:

Wat is de levertijd wanneer ik iets bestel?

Normaal worden een bestelde Snaaiplanque op maat gemaakt. Dit komt door de diversiteit van het aanbod. Daarnaast zijn we afhankelijk van de aanvoer van hout. naast het productieproces neemt ook het drogen van de behandelingen tijd in beslag. We streven ernaar om bestellingen binnen 3 werkdagen verzendklaar te hebben. Indien dit te lang duurt kunnen we samen kijken naar een pasklare oplossing.

Is het mogelijk om een bestelling af te halen?

Ja, op afspraak is het mogelijk om bestelde producten in Kaatsheuvel af te halen. De adresgegevens vind je onder aan de pagina. Let op: er zijn beperkte parkeermogelijkheden, een blauwe parkeerschijf is verplicht.

Ik heb een model inmijn hoofd, maar zie dit niet op de website.

Op bestelling leveren we ook maatwerk. Heb je een eigen idee qua vorm of gebruikte materialen? Laat het ins weten en we gaan op zoek naar een mooie pasklare oplossing.

Ik wil private label, is dat mogelijk?

Op verzoek kunnen we Snaaiplanquen maken die worden voorzien van een eigen naamlabel of brandmerk. Afhankelijk van de wensen geldt hiervoor wel een bepaalde minimale afname.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Ondanks het feit dat we eerlijke betrouwbare mensen zijn, zijn we niet aangesloten bij allerlei keurmerken en overkoepelende organisaties. Waarom niet ? “omdat dat veel geld kost.
Heb je een klacht of opmerking, meld het ons en we lossen het op. Garantie op natuurproducten is een ingewikkeld verhaal. Service verlenen is daarentegen hartstikke simpel is ons motto !


Staat je vraag er niet bij? Bel op mail ons of vul het contactformulier in