NieuwsbriefFrank Mulders

Inmiddels zijn we na de start in maart al weer wat maandjes verder. De eerste nieuwsbrief was al een redelijk succes. de tweede staat ook klaar nu. Vanaf nu zal elk kwartaal, het begin van het nieuwe seizoen een nieuwsbrief verspreid worden onder de vrienden en gebruikers van een Snaaiplanque.  In deze nieuwsbrieven zullen naast leuke recepten en ideeën ook gastschrijvers en gebruikers aan het woord komen.
Natuurlijk zal de nieuwsbrief ook hier geplaatst worden in PDF-formaat zodat een mooi archief ontstaat. Heb je zelf eens iets wat je graag zou willen delen of posten. Schroom niet even contact op te nemen en we ruimen een mooi plaatsje in in de eerst volgende nieuwsbrief.


Ja, ik meld mij aan voor de gratis nieuwsbrief

Wanneer je je aanmeldt voor het ontvangen van de 3 maandelijkse nieuwsbrief wordt naast je opgegeven mailadres ook je voor- en achternaam opgeslagen. Deze gegevens worden alleen voor dit beschreven doel gebruikt en worden niet aan derden doorgegeven. U verklaart met het het aanmelden voor de nieuwsbrief kennis genomen te hebben van onze algemene voorwaarden en de privacy statement
Indien je je onverhoopt wil afmelden voor de nieuwsbrief, kun je dat HIER doen.