Snaaiplanqueadmin
MODEL

GRIP

MODEL</p>
<p>GRIP
MODEL

BELT

MODEL</p>
<p>BELT
MODEL

ROPE

MODEL</p>
<p>ROPE

MODEL

RONDO

MODEL</p>
<p>RONDO
MODEL

XL

MODEL</p>
<p>XL
MODEL

FUN

MODEL</p>
<p>FUN

Belangrijk om te weten. Tijdens het eerste leven van een steigerplank zijn er tal van factoren die van invloed zijn op het uiteindelijke karakter als Snaaiplanque.  Na het reinigen en schuren van het steigerhout blijft er in eerste instantie blank hout over. Pas ná de kleurbehandeling komen de kleuraccenten en meleringen naar boven. Door de behandeling met olie worden deze verder geaccentueerd. Vooraf is nauwlijks te voorspellen hoe het uiteindelijke resultaat zal worden.  De foto’s op deze website kunnen dus afwijken van Snaaiplanquen die geleverd worden.Steeds nieuwe modellen

Vaak ontstaan tijdens het zagen en schuren spontaan nieuwe ingevingen en ideeën.

Kijk regelmatig op deze site om op de hoogte te blijven van de laatste ideeën. Zo wordt op dit moment nagedacht over het ontwerp van een Snaaiplanque in twee kleuren. Door één zijde van de Snaaiplanque licht te houden en de andere zijde donker te kleuren kun je altijd een fraai contrast creëren met de hapjes die je presenteert. Soms staat iets nu eenmaal gewoon mooier op een lichte Snaaiplanque dan op een donkere of andersom.

Een andere model wat in ontwikkeling is, is een meerhoekige variant. Omdat steigerhout doorgaans niet breder is dan ca. 20cm moeten voor een meerhoekig exemplaar Snaaiplanque twee planken aan elkaar verlijmd worden.

Kortom ideeën genoeg nog…

Maatwerk leverbaar:

Gewenste lengte van de Snaaiplanque
Private label mogelijk
Afwijkende breedtes mogelijk
Afwijkende vormen mogelijk

Unieke kenmerken:

Verhoogd op antikrasdopjes
Gekleurd met organische materialen
Exclusief messing schildje
Fraai sisaltouw
Oude uitstraling